Català | Castellano
Avís legal

Domoespais intel·ligents S.L
B25668591
C/ Lleida 9
Albatarrec Lleida
Telf.: 973 720 333
email: domolleida@domolleida.com

Tots els continguts del lloc web Domoespais intel·ligents S.L —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Domoespais intel·ligents S.L , bé de societats del grup al qual Domoespais intel·ligents S.L pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Domoespais intel·ligents S.L és propietat exclusiva de Domoespais intel·ligents S.L i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Domoespais intel·ligents S.L és de Domoespais intel·ligents S.L o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Domoespais intel·ligents S.L o dels seus proveïdors.

Domoespais intel·ligents S.L i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Domoespais intel·ligents S.L són marques protegides per Domoespais intel·ligents S.L . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Domoespais intel·ligents S.L (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Domoespais intel·ligents S.L constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Domoespais intel·ligents S.L es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Domoespais intel·ligents S.L es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Domoespais intel·ligents S.L com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Domoespais intel·ligents S.L no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Domoespais intel·ligents S.L no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Domoespais intel·ligents S.L .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Domoespais intel·ligents S.L inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Domoespais intel·ligents S.L no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Domoespais intel·ligents S.L no implica que Domoespais intel·ligents S.L l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Domoespais intel·ligents S.L es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Domoespais intel·ligents S.L .

Domoespais intel·ligents S.L exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Domoespais intel·ligents S.L o de webs de tercers.

Domoespais intel·ligents S.L no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Domoespais intel·ligents S.L .

El contingut del web de Domoespais intel·ligents S.L únicament és aplicable a territori espanyol.

Domoespais intel·ligents S.L garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Domoespais intel·ligents S.L . Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Domoespais intel·ligents S.L , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Domoespais intel·ligents S.L enviant un e-mail a: domolleida@domolleida.com

pressupost elevador aspiracion domotica